Válogatás, termékellenőrzés, sorting

Sorting, Quality Gate, Minőségügyi tűzfal CSL1 & CSL2

Bejövő áru ellenőrzés

Problémája van a bejövő áru minőségével?
Ezzel a szolgáltatással még a termékbe történő beépítés előtt ki tudjuk szűrni a hibás alapanyagokat. Csökkentve ezáltal a selejt-számot, a reklamációt és az utólagos javítások költségét.
Szolgáltatásunk hidat képez partnereink és beszállítóik között, javítva a felek elégedettségét és munkakapcsolatát.

  • Elvégezzük a gyártónál érvényes minőségellenőrzési szabványok, és az ügyfél igényei szerint a beszállítóktól érkező alkatrészek minőségellenőrzését.
  • Ellenőrzési rendszert alakítunk ki és integráljuk a gyártási folyamatok irányítási rendszerébe.
  • Az ügyfél, a beszállító, vagy akár a Vis Verum által biztosított telephelyen végezzük a szolgáltatást, és igény esetén külföldi telephelyen is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Gyártásközi ellenőrzés

A gyártási folyamatok során keletkezett időszakosan felbukkanó hibáknál, melyek valódi oka még feltáratlan, és ebből adódóan a hiba nem szüntethető meg azonnal, érdemes gyártásközi minőségellenőrzést végezni a hibás termékek detektálására. Ezzel még a termelési ciklus során kiszűrhetjük a gyártási technológiából adódó, és a folyamatok tökéletlensége által keletkezett hibákat, megakadályozva ezek beépülését és halmozódását a következő termelési fázisban.

Végellenőrzés

A gyártási folyamat befejezését követően, a termék beépülését vagy annak csomagolását megelőzően, végső vizuális minőségellenőrzési folyamattal tudjuk segíteni partnereinket, a gyártás során keletkezett, de ott nem észlelt hibák kiszűrésével.

A végellenőrzéssel csökkenthető a kiszállított hibás termékek száma, a visszahívások, vevői reklamációk, és az ezekkel járó jelentős többletköltség is.
Szolgáltatásunk nagy mértékben hozzájárul a vevői elégedettség növeléséhez.

Minőségügyi tűzfal / Firewall / Quality Gate

Ha egy vevő elfogadhatatlan, nem megfelelő minőségű alkatrészeket kap egy beszállítótól, akkor az ügyfél ellenőrzött szállítási szint szabályozása (CSL – Controlled Shipping Level) alá helyezheti a szállítót. A szállítónak ezt követően haladéktalanul meg kell szerveznie egy ellenőrzési folyamatot, hogy megakadályozza a nem megfelelő minőségű alkatrészek további szállítását. Az ellenőrzött szállítás leggyakrabban használt szintjei a CSL1 és CSL2.

Minőségügyi tűzfal CSL1

Ellenőrzött szállítás 1. szint: A beszállítók saját munkatársaikkal, vagy harmadik fél által a gyártási folyamataik szerinti ellenőrzésen túl, egy plusz folyamatként történő kiegészítésként 100%-os ellenőrzést végeznek a termékeken, mielőtt az a vevőhöz kerülne felhasználásra.

Minőségügyi tűzfal CSL2

Ellenőrzött szállítás 2. szint: Ha a beszállítónak nem sikerült orvosolnia a CSL1 során a termék minőségi problémáit, az ügyfél kérheti a CSL2 ellenőrzési szintet. Ezen ellenőrzéseket harmadik, független fél kell végezze a 100%-os ellenőrzést. A CSL2 tevékenysége kivitelezhető a beszállító gyárában vagy azon kívüli külső telephelyen. A CSL2 költségeit a beszállító fizeti.

Független minőségügyi szolgáltatóként jogosultak vagyunk ezen feladatok elvégzésére is.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form