Quality Center

Termékértékelés, auditálás, képzés, folyamatoptimalizálás – teljes körű támogatás

A gyártóüzemhez közeli telephelyen végzett teljeskörű és testre szabott minőségellenőrzési szolgáltatás. A szolgáltatás csomag minden a minőségellenőrzési folyamathoz kapcsolódó logisztikai- és adminisztratív feladatot is tartalmaz. A megrendelő és a beszállító közötti teljes körű interfész biztosítható a Vis Verum által. Kellő infrastruktúrával rendelkezünk ahhoz, hogy a partnereinktől kihelyezett munkafolyamatokat át tudjuk vállalni, köszönhetően Quality Centereink felszereltségének, teljes körű eszkösz-, gép- és járműparkunknak.

quality center

Telephelyeink:

  • Budapest
  • Mosonmagyaróvár
  • Kecskemét

Quality Centereinken minőségellenőrzési szakértő csapatunk helyben felügyeli és támogatja a minőségirányítási folyamatokat, biztosítva a termék minőségének magas színvonalát és a vevői elvárások betartását. Könnyű megközelíthetőségünk nagy mértékű rugalmassággal járul hozzá az egyedi igények figyelembevételéhez és a személyre szabott megoldások kialakításához. A saját és ügyfeleink telephelyei közti könnyen és gyorsan áthidalható távolság flexibilitást, lehetőséget teremt a gyors reagálásra és a problémák azonnali kezelésére, minimalizálva ezzel a leállási időket, valamint a termelési, raktározási és logisztikai veszteségeket. Ügyfeleink saját folyamataik Quality Centereinkre történő átcsoportosításával jelentős szabad kapacitásra tehetnek szert saját termelési vagy raktározási területeiken, amelyet így tárolás, termékzárolás és minőségügyi problémák kiküszöbölése helyett bevételtermelő tevékenységre is használhatnak.

Telephelyeink kiváló kiindulópontként szolgálnak partnereink megközelítésére, melyekről könnyedén biztosítjuk ügyfeleink számára a folyamatos támogatást és tanácsadást a minőségügyi és termelési kérdésekben, igény esetén azonnali munkaerő átcsoportosítással segítve őket a termelés folyamatos fenntartásának stabilitását garantálva.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form