Toborzás és kiválasztás

Nem találja a megfelelő jelöltet? Ebben is számíthat ránk.

Váratlanul megnövekedett erőforrás igényt kell lefednie? Munkaerőre lenne szükség, de nincs szabad headcount? Szűkös a régióban a humán erőforrás? Esetleg speciális területre keres megfelelő szakembert? Válassza szolgáltatásunkat, a Vis Verum ezekben is a segítségére lesz!

A megrendelői célokat szem előtt tartva elvégezzük a toborzás és a kiválasztás folyamatát. A szakmai tapasztalatokat és kompetenciákat alaposan feltérképezzük, jelöltjeinket a kiajánlásukat megelőzően teszteljük.

Megfelelően motivált és képzett dolgozókat szolgáltatunk. Felelősséget vállalunk a megfelelő jelöltek felkutatásáért és partnerünk munkakörnyezetébe történő integrálódásukért.

Minden projektünkre egy felelős vezetőt dedikálunk, aki az operatív és adminisztratív feladatokat proaktívan ellátva gördülékenységet biztosít a munkavállalóink és a partnerünk kapcsolattartója közötti kommunikációban.

Rendszerességgel elégedettségi felmérést végzünk, mind saját dolgozói
állományunk, mind a munkavállaló oldaláról. Szükség esetén azonnal beavatkozunk.

Állományunk minőségbeli fenntarthatóságát biztosítjuk, a lokációk közötti távolságok áthidalására a munkavállalóink utazásáról és lakhatásáról is gondoskodunk.

A mai felgyorsult világ generálta változó gazdasági körülmények következményeként egyre jelentősebbek és gyakoribbak a kilengések a vevői megrendelések stabilitását illetően, amelyek bizonyos ipari szegmenseknél kiélezetten megjelennek. Egy hirtelen megemelkedett gyártási igény lekezelése, az akadozó beszállítói alapanyag ellátás, vagy egy váratlan vevői reklamáció fokozott kihívás elé állítja a vállalatokat a humán-erőforrás optimalizálásában, amely kiegyenlítettlensége mindig kihatással van a minőségi és mennyiségi határidős teljesítésekre. Azok a dolgozók, akik
munkaállományban vannak, de nem teremtenek értéket, jelentős költséget jelentenek a vállalati mérlegben. Manapság ezt egyre kevesebb vállalat engedhet meg magának. Ezzel szemben, amennyiben nincs kellő munkaerő kapacitás, úgy akadozik a termelés, a kiszállítás, nem teljesülnek az elvárt minőségi követelmények, és mindezek vevői elégedettlenséghez vezetnek.

Hasonlóan nehézségeket rejthet magában egy új telephely, részleg, gyártósor bővítése, vagy ha egy új műszak elindítása a kitűzött cél. Ilyenkor a HR-re hatalmas teher hárul, hogy kellő szaktudással rendelkező minőségi munkaerőt állítson fel nagyon szűkös határidővel. Ezen kihívás nagy kockázatot rejt magában, hiszen a cél nem teljesülése a termék kiszállítását eredményezheti, ráadásul az új munkavállalók fluktuációjával a kezdeti időszakában fokozottan számolni kell. Nagyobb létszámok folyamatos felvétele esetén általában idővel egyre fogynak a megfelelő jelöltek is. Sok esetben ezért egy lépcsőben nagyon nehezen teljesíthető egy nagyobb léptszám állományba helyezése, betanítása és stabilizálása, de ezen probléma a határidő közeledtével csúcsosodik ki.

Mindig érdemes a munkaállomány túlterhelésének következményeit is számba venni. A fokozottan jelentős terhelés és annak hosszú távon szinten tartása a gyártási volumenek, a szállítási határidők és a minőségi követelmények sérülését eredményezhetik. A vevői elégedettség jelentős költség-kockázatával párhuzamban a munkavállalók elégedetlensége is komoly rizikó és költségfaktor. A rövid idő után elbocsátott munkavállalók jelentős toborzási, adminisztrációs és betanulási költségei nem megtérülése mellett kifejezetten fájó pont, ha a cég egy már jól bevált dolgozót kell elbocsátson az erőforrás optimalizálás problémákból adódóan. Általában az előbb említett emberek mellett, a túlzott leterheltség okozta, munkavállalói elégedettlenség miatt önszántukból a vállalatot elhagyó, már jelentős helyi munkatapasztalattal rendelkező „régi motoros”, azaz senior alkalmazottak újra alkalmazása a legritkább esetben teljesül, főként kellő motiváltsági és bizalmi szint elérésével. Az elégedettlen munkavállalók rossz hírnevét kelthetik a vállalatnak, sérülhet a brand, tovább növelve a lokális toborzási nehézségeket.

Számoljanak ezen kimondatlan kockázatokkal és költségekkel is!
Legyen szó átmenetei vagy állandó, akár egy fős vagy nagyobb létszámot érintő humán-erőforrás igény keletkezéséről, a partnereink hosszútávú érdekeit előtérbe helyezve a Vis Verum nagy rugalmassággal azonnali segítségül szolgál a HR nehézségek áthidalásában.

Amennyiben már régóta nem találják meg a megfelelő kvalitású és kellő tapasztalattal rendelkező szakembert a lokációs adottságok vagy a szakterület specifikusságából adódóan, illetve a jelöltjeik nem mutatnak lojalitást, HR szolgáltatásunkkal támogatást tudunk nyújtani ebben is! Akciócsoportunk széles képzési mártixal rendelkezik, így számos, a minőségügyi, a termelési, a raktározási és logisztikai területen azonnal bevethetőek, kiváló mérnökeink között lehet, hogy megtalálja, akit keres. Ha nem, mi vállaljuk, hogy a segítségére leszünk a megfelelő szakember felkutatásában, támogatjuk Önöket vállalatuk működéséhez szükséges bármely pozíció betöltésében.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form