A BMW új, átlós hűtőrács-dizájnt mutat be a 2025-ös X3 modellen

A BMW ismét meglepte a rajongókat: a vadonatúj 2025-ös X3 modellen egy merőben új hűtőrács-kialakítást mutatott be, amely még a korábbi, vitákat kiváltó dizájnnál is innovatívabb.

Az új BMW X3 hűtőrácsa nagyobb és függőlegesebb lett, függőleges és átlós elrendezésű rácsokkal. A precíz válogatás és termékellenőrzés eredményeként az opcionális BMW Iconic Glow kontúrvilágítás minden egyes rácselemet körülrajzol, kiemelve a különleges formavilágot. A fejlett világítási rendszer L alakú, egymást átfedő LED-forrásokat használ a nappali menetfény, az oldalsó lámpák és az irányjelzők esetében is. Mindez éles szögeket és “magabiztos megjelenést” eredményez a BMW szerint. Az X3 alapmodelljén bemutatott hűtőrács eltér az X3 M50 xDrive változatétól, amely vízszintes M vesealakú rácsokkal büszkélkedhet.

A motorháztető alatt az új BMW X3 többféle erőforrással is elérhető. A plug-in hibrid X3 30e xDrive egy 2,0 literes négyhengeres benzinmotort kombinál egy elektromos motorral, együttesen akár 299 lóerő teljesítményt nyújtva, és 50-56 kilométeres tisztán elektromos hatótávolsággal. Az X3 M50 xDrive egy 3,0 literes hathengeres motorral rendelkezik, amely 398 lóerőt biztosít, és 0-100 km/h-ra körülbelül 4,6 másodperc alatt gyorsul.

Az új funkciókat illetően a BMW nagy hangsúlyt fektetett a minőségellenőrzésre. Az autó büszkélkedhet a BMW Curved Display-jel, a BMW Interaction Bar-ral, valamint egy modernizált műszerfallal, amely lapos aljú kormánykereket és új sebességváltó kart tartalmaz. A belső tér széles körű testreszabási lehetőségeket kínál, és megnövelt csomagtérrel rendelkezik, amely 570-től 1700 literig bővíthető. A külső opciók között új fényezések és különböző méretű, 18-tól 21 hüvelykig terjedő keréktárcsák találhatók.

Az új BMW X3 bevezetése Európában és az Egyesült Államokban 2024 negyedik negyedévében várható, míg más piacokon 2025 januárjától lesz elérhető. A gondos gyártásközi ellenőrzés garantálja, hogy minden egyes legyártott példány megfelel a BMW magas elvárásainak.

Ez a fejlesztés jól mutatja, hogy a precíz bejövő áru ellenőrzés és végellenőrzés kulcsfontosságú az autóiparban is, csakúgy, mint más iparágakban. A Visverum által kínált válogatási és termékellenőrzési szolgáltatások hasonló elveket követnek, biztosítva a legmagasabb minőségi standardokat különböző termékek esetében.

Az autóiparban alkalmazott minőségügyi tűzfal rendszerek, mint például a CSL1 és CSL2, hozzájárulnak ahhoz, hogy csak a legjobb minőségű alkatrészek kerüljenek felhasználásra a gyártási folyamat során. Ez a gyakorlat jelentősen csökkenti a selejt-számot, a reklamációkat és az utólagos javítások költségeit, ami végső soron a vásárlók elégedettségét növeli.

Érdeklődés

Sales form