fbpx

Akciócsoport

Sürgős esetekben azonnal bevethető csapat

Sürgős projektekhez azonnali megoldások

Széles skálát lefedő képzési mátrixal rendelkező csapatunk számos területen azonnal bevethető. Hirtelen megnövekedett megrendelési igény lefedésére, szűkös szállítási határidők biztosítására, beszállítói alapanyagok vagy gyártott termékek minőségügyi problémáinak ellenőrzésére és utómunkálására, dokumentálásra és adminisztrálásra, vevői reklamációs igények kielégítésére, a termelés különböző folyamatainak támogatására és fejlesztésére, termékek összeszerelésére és csomagolására, raktározási és logisztikai feladatok elvégzésére, valamint jelentős tapasztalatunknak és szaktudásunknak köszönhetően specialistáink még további számos területen is alkalmazhatóak.

A „tűzoltás” a specialitásunk

Akár pár órás, akár hosszabb projektekre is örömmel rendelkezésre állunk. Ezen szolgáltatásunk partnereink számára tökéletes lehetőséged jelenthet ideiglenes, átmeneti időszakok áthidalására, sürgősen megoldandó helyzetek és problémák „tűzoltására”, ad-hoc feladatok kezelésére.

Kevés munkavállaló szeret rövid távra elköteleződni, a legtöbben a hosszú távú stabilitást keresik. Ráadásul HR aspektusból közelítve rengeteg adminisztrációs munkával járó jelentős kihívás ezen toborzási feladat teljesítése, és érdemes nem megfeledkezni a dolgozók betanításával járó költségekkel, valamint a kezdeti szaktudás hiányából adódó kockázatokról sem, amelyek rövid távon mindig jelen vannak.

Maximális rugalmasság

A Vis Verum számos partnerénél már jól bevált, egyszerű megoldást nyújt mindezekre, csökkentve az adminisztrációs költségeket, valamint az idő és a tapasztalatlansági tényezők okozta rizikó faktorokat, hiszen nálunk a szakértelem és a sok éves tapasztalat már rendelkezésre áll.

Még abban az esetben is, amikor egy vállalat a saját munkaállományának bővítését tervezi, viszont egy lépésben szűkös határidővel nem képes lefedni a hirtelen keletkezett nagy mértékű humán-erőforrás igényét, úgy a munkabiztonságot is növelő, rapid eredményül szolgáló csapatunk azonnali bevethetősége kibővült lehetőséget teremt ügyfeleink saját gárdájának minőségi létszámbővítésére, az idő megkötöttségét eliminálva.

Speciális szaktudás és technológiai ismeretek

Akár néhány órán belül partnereink rendelkezésére állunk. Ha váratlan, azonnali beavatkozást igénylő probléma merült fel, amely kezelésére a szervezete nem rendelkezik kellő erőforrás tartalékkal vagy szakértelemmel, jelezze felénk, Akciócsoportunk szakértői az ország több pontján megtalálhatóak, eszköz- és gépparkkal ellátott Quality Centereinken állomásozva folyamatos készültségben állnak az ad-hoc helyzetek kezelésére.

Cégünk személy- és tehergépjárműveivel a gyors kiszállási és logisztikai támogatás is megvalósítható, így az idő sürgőssége mellett a távolság sem jelent akadályt számunkra.

Komplexebb vagy speciális szaktudást érintő problémák fennállása esetén mérnöki
és méréstechnikai szolgáltatásaink is azonnali megoldással szolgálhatnak, a
metrológiai feladatok ellátására alkalmas mobilis mérő berendezésekkel
rendelkezünk, így nem csak a professzionális szaktudást, hanem akár a technológiát
is „házhoz visszük”.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form