fbpx

Utómunka, újramegmunkálás, rework

Alkatrészek a legmagasabb minőségi elvárásokhoz

A gyártási folyamat során vagy annak végén az alkatrészeken vagy a végtermékeken végzett utólagos munka, amelynek célja az adott alkatrész vagy végtermék, előre meghatározott minőségi kritériumok alapján történő javítása, újramegmunkálása (pl. egyengetés, sorjázás, csiszolás, bevonatolás, csomagolás, stb.). A munkálatok az ügyfél igényeire szabva történhetnek az ügyfelünk gyáregységében, illetve a telephelyeink valamelyikén.

Az utómunka lehetőséget nyúlt az alkatrészek javítására, tökéletesítésére vagy
finomhangolására, ami növelheti a termék összeszerelhetőségét, megbízhatóságát
és minőségét. Az utómunkával biztosítjuk a termék pontos illeszkedésének
kialakítását, amely fontos lehet a termék teljesítménye és funkcionalitása
szempontjából, valamint a termék esztétikája szempontjából növelheti annak
vonzerejét, értékét is. A gyártási hibák vagy hiányosságok korai javításával
jelentősen lecsökkenthetjük a selejtszámot és a későbbi vevői reklamációk számát,
ezzel visszaszorítva a gyártási költségeket, amely a vevői megelégedettség és a
termék versenyképesség növekedéséhez vezet.

A Vis Verum Kft. megalakulása óta a minőségi ellenőrzéshez nagyon szorosan kapcsolódó utómunkában jelentős tapasztalattal rendelkezik számos anyag, technológia és termék területén. Csapatunk jártassága a teljesség igénye nélkül kiterjed különböző műanyagok, fémek, gumi, fa, festék- és bevonatanyagok, bőr és különféle textíliák kezelésére is. Elvégzett munkánk eredményeiről részletes jegyzőkönyvet készítünk a vevőink egyedi elvárásaira személyre szabottan és annak rendszerességi igényével, amelyet saját online rendszerünkön keresztül is a partnereink számára elérhetővé tudunk bocsátani.

Amennyiben a beszállítói hibás alapanyagokból, gyártástechnológiai pontatlanságból, vagy vevői reklamációból adódóan javítási munkára lenne szüksége, de nem rendelkezik arra megfelelő eszköz vagy emberi erőforrás kapacitással, viszont a szűkös kiszállítási idő ezek beszerzését és a munkaállomány kibővítését vagy átszervezését nem teszi lehetővé, mi bevett megoldást kínálunk a problémájára! Quality Centereinken a munka elvégzéséhez szükséges gép- és eszközparkkal, felszerelt munkaállomásokkal rendelkezünk, járműveinkkel a szállítási autonómiát mi biztosítjuk, valamint Akciócsoport szolgáltatásunk akár azonnal a rendelkezésükre állhat, távolságtól függetlenül.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form