fbpx

Mérnöki támogatás

Sokrétű, szakmai felkészültséget megkívánó mérnöki feladatok tervezése és ellátása nehéz feladat a vállalatok számára, különösen, ha az állandó mérnöki csapat túlterhelt a napi feladatok elvégzése közben.

Ebben kívánunk segítséget nyújtani, különböző mérnöki szolgáltatásainkkal:

 • Beszállítói auditok végrehajtása
  Vis Verum mérnökének az ügyfél képviseletében, az ügyfél beszállítójánál végrehajtott meghatározott célú látogatása vagy folyamat audit lebonyolítása.Az audit folyamat teljes körű elvégzése, beleértve a tervezés, szervezés, helyszíni auditálás, értékelés, riportálás, intézkedések nyomon követése fázisait.
 • Belső folyamat auditok végrehajtása
  Az ügyfél által igényelt auditálási metódus, kérdéslista és riport figyelembevételével történik az auditok tervezése, előkészítése, lebonyolítása, valamint a javító-megelőző intézkedések nyomon követése.Audit típusok többek között lehetnek: layered, VDA6.3, vevő által használt egyedi audit kérdéslista lapján.
 • Minőségirányítási rendszer folyamatok optimalizálása
  Vis Verum mérnöke az ügyfél mérnökeinek (folyamat birtokosának) támogatásával végzi el feladatát az ügyfél telephelyén.A folyamat és körülményeinek kivizsgálása, megértése után javaslatok megvitatása, javító intézkedések tervezése, felülvizsgálata, végül eredményességének ellenőrzése történik.
 • Rezidens mérnöki szolgáltatás
  Rezidens mérnök az ügyfél képviseletében, a megállapodás szerinti mérnöki pozícióban és hatáskörrel az ügyfél telephelyén végzi tevékenységét. Az ügyfél szervezeti felépítésébe és munkahelyi környezetébe illeszkedve, technikai felettese útmutatásait követve dolgozik.