Mérnöki szolgáltatások

Azonnali szellemi-erőforrás

Azonnali szellemi-erőforrás

Képzett, nagy szaktudással rendelkező, tapasztalt mérnökeink által azonnali szellemi-erőforrásra tehet szert. Az ipari kihívások problémamegoldásának széles skáláján rugalmasan mozogva, egyedi igényeket is kielégítve, minden méretű vállalkozás számára szolgáltatásunk gyors segítséget nyújt a munka- leterheltség kiegyenlítésében, új termékek, alapanyagok vagy technológiák bevezetésben, verifikálásban és validálásban, a reklamációk kezelésében és megszüntetésében, a minőségügyi és a gyártási KPI-ok (fő teljesítmény mutatók) megvalósításában, a termelési folyamatok javításában, optimalizálásában, gépek és létesítmények karbantartásában, termékek és eszközök mérésében, fejlesztésében, valamint a nyomon követés területén, növelve a munkabiztonságot és a vevői elégedettséget.

Auditálás, auditokra való felkészítés

Vállaljuk a külső és belső auditokra való felkészítést és azok végrehajtását (ISO 9001, IATF, VDA 6.3, VDA 6.5, IPC-610, valamit igény szerint egyéb területeken, pl. medical, élelmiszeripar, agrár ipar), az auditok során feltárt hiányosságok elhárítására való tervek elkészítését, a javító intézkedések bevezetését, a vállalati rendszerbe és kultúrába történő integrálását.

Testre szabott professzionális tanácsadás

A magasabb szintet jelentő célok megugrását, a hatékonyságot, a biztonságot, a kiszámíthatóságot és az eredményorientáltságot szem előtt tartva ügyfeleinket testre szabott professzionális tanácsadással tudjuk segíteni a gyártási lánc bármely szakaszát érintően.

Folyamatos rendelkezésre állás

Szolgáltatásunkkal biztosítani tudjuk a folyamatos rendelkezésre állást, így nincs kieső idő.

Minőségügyi mérnök és további mérnök szakemberek

Kiváló szakemberekkel rendelkezünk a mérnöki területek széles spektrumában, például:

 • minőségügyi mérnök
 • folyamatmérnök
 • LEAN mérnök
 • NPI mérnök
 • metrológiai szakmérnök
 • szerszámmérnök
 • karbantartó mérnök
 • fejlesztőmérnök
 • élelmiszermérnök
 • projekt mérnök
 • auditor
 • mérnökségi vezető

Speciális mérnöki területet igénylő szakemberek felkutatását és szolgáltatását is vállaljuk.

Mérnök-asszisztencia szolgáltatás

Amennyiben saját állományban lévő mérnökei leterheltsége folyamatosan jelentős mértékű, viszont a feladatmennyiség vagy annak komplexitása nem indokolja további mérnöki szintű szakemberek bevonását, ebben az esetben a dokumentációs, adminisztrációs, illetve egyéb operációs feladatok átvállalásával mérnök-asszisztencia szolgáltatásunkkal vagy technikusainkkal kiemelkedő segítséget nyújtunk, jelentős szellemi kapacitás felszabadítását eredményezve, nem elhanyagolva az ezzel járó munkavállalói elégedettség és produktivitás növekedését.

Ügyfél-elégedettségi visszajelzések

Mérnökeink és mérnök támogató munkatársaink már számos belföldi és külföldi projektünk során bizonyítottak rátermettségüket, szakmai elhivatottságukat és kiemelkedő, mély szaktudásukat. Jelentős mértékben nekik köszönhetően méltán büszkék vagyunk az ügyfél-elégedettségi visszajelzéseinkre.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velem telefonon, e-mailben, vagy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot kérdéseivel az alábbi gombra kattintva!
Ajánlatkérés

Érdeklődés

Sales form